Produktadvies

Niet elk haar is hetzelfde en niet elke klant heeft dezelfde behoeften qua haarverzorging. Gebruik deze handige tool om te bepalen welk produkt het best bij U past.

Kies uw eigen verzorgingslijn

Elke shampoo bevat een aantal reinigende bestanddelen, de detergenten, en een aantal verzorgende bestanddelen zoals olieën, proteïne, karatine, kruiden, enz.

De juiste shampoo en verzorging kiezen is kiezen voor datgene dat je haar het meest nodig heeft. Zo zal iemand die zijn haar weinig wast produkten nodig hebben met meer reinigende eigenschappen. En zal een shampoo met een lage ph-waarde uitstekend geschikt zijn voor iemand met gekleurd haar. Een shampoo met veel olieën is dan weer uitermate geschikt voor droog, broos haar. Doch vergeet niet dat de shampoo die je haar superzacht maakt, het haar ook 'slapper' maakt. Toch wel belangrijk voor kapsels waarbij je volume moet creeren. Shampoo en verzorging kiezen heeft dus ook met je kapsel en met je persoonlijke voorkeur te maken. Daarom geef ik in de tabel ook altijd een alternatief. Bovendien zijn er shampoo's waarvan je z'n eigenschappen onmiddellijk ziet, en andere bouwen het haar terug op op lange termijn. Je ziet, het is niet zo simpel als het lijkt. Aarzel daarom niet om in het salon advies te vragen indien nodig.


Heren

Dames


Normaal haar

Mint clean

Volume InjectionDaily clean

Extreme LenghtVolume InjectionSterk vervuild haar

(langer dan 3d niet gewassen)

Mint clean

Mint clean


Vet haar

Scalp relief

Scalp relief


Dun, uitdunnend haar

Thickening Shampoo

Acidic Bonding


Droog, broos haar

Acidic Bonding

Acidic BondingAll softGekleurd haar

Color ext. magnetics

Color ext. magnetics
Acidic Bonding


Sterk beschadigd haar

Acidic Bonding

Acidic BondingColor ext. magnetics

Color ext. magnetics


Wit en grijs haar

Silver charge

Silver charge